INCOMPARABLE INCOMPARABLE

Adobe

Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop worden gebruikt om jouw presentatie te ontwikkelen

Mailchimp

Een digitale nieuwsbrief versturen? Dat kan! Lever de tekst bij ons aan en wij maken een nieuwsbrief op in MailChimp en versturen 'm

Welk middel kies ik?

Ga je voor een geheel nieuwe huisstijl? Of wil je een flyer, visitekaartje of nieuwsbrief laten ontwerpen?

Contact

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Wat straalt jouw bedrijf uit met zijn presentatie?

Het is belangrijker dan ooit om herkenbaar en onderscheidend te zijn, met alle concurrentie die daar is. Hoe gaaf is het om de identiteit van jouw bedrijf tot uiting te brengen met een prachtige huisstijl? Om deze dan vervolgens door te voeren in de rest van je presentatie met een logo, flyers, posters, een visitekaartje, een uitnodiging of misschien wel voor een digitale nieuwsbrief. Digitale nieuwsbrieven kunnen wij voor je opmaken en versturen, dit doen we via MailChimp.

Als je er voor kiest om jouw presentatie door ons te laten ontwerpen, is stap één het kiezen van een kleurenpalet. Waar gaat jouw persoonlijke voorkeur naar uit? We combineren dit met onze psychologische kennis: de ene kleur past nu eenmaal beter bij datgene dat je wilt uitstralen dan de ander. Als je al een kleurenpalet hebt, kunnen we hier direct mee aan de slag. Deze kleuren staan dan centraal in het ontwerp dat we maken.

Als je voor een nieuwe huisstijl gaat is dit (nog) niet van toepassing, maar als je voor bijvoorbeeld een flyer gaat is het mogelijk dat wij zowel het ontwerp als de tekst te verzorgen. Uiteraard kun je een flyertekst bijvoorbeeld ook zelf schrijven, zodat wij deze vervolgens kunnen redigeren.

Heb jij nog geen huisstijl, flyers, visitekaartjes, et cetera? Of is de presentatie van jouw bedrijf toe aan vervanging? Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen om te kijken of we samen een frisse look neer kunnen zetten. Onze tarieven vind je hier, waarbij we adviseren om contact op te nemen voor een tarief op maat!