Diensten

Gemakkelijk.

Wordpress

Wordt over het algemeen gebruikt voor een blog, want dan kun je zonder al teveel moeite een bericht schrijven. De basis van een Wordpress-site kan al heel snel staan. Dat is dan ook de reden waardoor de prijs lager ligt dan die van de HTML/CSS sites. Binnen Wordpress is het heel gemakkelijk om pagina’s aan te maken, maar ook om bepaalde plugins te downloaden zodat bijv. de SEO goed op orde is. Zo’n site is vooral geschikt voor ondernemers die een gemakkelijke site willen, of voor ondernemers waarvoor het van belang is een fanatieke blog bij te houden. In andere gevallen raden wij HTML/CSS sites aan.

Voor elk wat wils.

HTML & CSS

Bij HTML/CSS sites staan deze twee genoemde programmeertalen centraal. Deze programmeertalen zijn de basis van internet. Het grote verschil tussen Wordpress of HTML is echter dat bij Wordpress het thema al kant-en- klaar is, terwijl de website binnen HTML helemaal ‘from scratch’ wordt opgebouwd. Dit kost meer tijd, maar mede daardoor krijg je een site waarbij er aandacht is voor de kleinste details. Onze site is ook in zijn geheel geprogrammeerd met HTML/CSS. Voor een ondernemer die waarde hecht aan een mooie, perfect afgestemde en goed vindbare site, is deze categorie de juiste.

Professionele uitstraling.

Logo

Om de uitstraling en identiteit van een onderneming professioneel weer te geven is het erg belangrijk om gebruik te maken van een origineel logo. Dé kans voor een bedrijf om zich te onderscheiden. Een goed logo herinnert de bezoeker aan jouw bedrijf. Ook is een logo handig om in te zetten voor snelle herkenbaarheid in de reclame en vormt deze een sterke basis binnen de huisstijl. Een professioneel logo wekt vertrouwen en is van groot belang voor een goede eerste indruk. En die eerste indruk is héél belangrijk.

Eigentijds.

Social Media

Een zekere meerwaarde voor bedrijven. Social Media is ‘upcoming’: Nederland is in Europa koploper wat betreft het online surfgedrag. De ‘stem’ van consumenten heeft een enorm bereik gekregen. Aangezien veel ‘online consumer communities’ de productopinies beïnvloeden, is het voor de marketeer belangrijk om aan de conversaties deel te nemen. Dit biedt voor ondernemers veel kansen. Door gebruik te maken van Social Media vergroot je de online aanwezigheid van je bedrijf. Door het bereik van je merk of product te vergroten, zullen consumenten jouw merk- of productnaam eerder herkennen en zal de naam top-of- mind blijven. Wij van INCOMPARABLE bieden aan om de/het Social Media kanaal/kanalen van jouw onderneming te beheren met aansluitend minimaal 1 post per week.