Over ons

Incomparable

Naar een idee van Rosalie Schonagen & Thimo Jacobs
Over ons

Waarom wij?

Heel eenvoudig: wij zijn uw pragmatische partner voor online-maatwerk: snel werk, geen gedoe en kwalitatief hoog. Wij staan voor een aanvaardbare prijs, waarin zowel onze service als een stukje marketing/design is verwerkt. Doordat wij met zijn tweeën aan elke site werken, wordt elke opdracht bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Met als resultaat: kwaliteit.

Ons doel?

Elke site die wij persoonlijk maken is snel en daardoor kwalitatief hoog. Doordat wij de mogelijkheid bieden om voor een HTML-website te kiezen, kan álles handmatig worden aangepast en compleet worden afgesteld naar de persoonlijke wens van onze opdrachtgever. Voldoen aan deze wensen is ons voornaamste doel.

Werkwijze?

Beiden hebben wij ervaring in het maken van websites. Dit is te zien in ons portfolio! Hierdoor beschikken wij over de mogelijkheid tot het werken met Wordpress, HTML5, CSS3, Photoshop en enkele ‘tools’ van Google. Wegens onze communicatie-skills en accurate kennis leveren bovenstaande mogelijkheden een fijne en efficiënte samenwerking op.

Wat vinden onze opdrachtgevers?

Ik heb superfijn met Thimo en Rosalie samengewerkt. Hun input is inspirerend en ondersteunend. Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen waar ik ontzettend blij mee ben. Heel veel dank!

Annemiek Bonekamp A Way 2 Love

'Snel, ontlastend en zeer sterke benadering van het originele gevoel. Eigen inbreng, die een toegevoegde waarde kent en emotioneel verbonden met het product. Stil, stimulerend en corrigerend, strevend naar het perfecte eindresultaat, die ontstaat binnen totale controle. Sterkste punten: leergierig en zeer goede verstaanders van de opdracht.

Henk van Os Dividere