INCOMPARABLE INCOMPARABLE

Social media plan

Kies je voor een social media plan, en ga je daar zelf mee aan de slag?

Beheer kanalen

Of ga je je focussen op je core business en geef je het beheer van je social media uit handen?

Contact

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Wat straalt jouw bedrijf uit op social media?

Het is tegenwoordig niet de vraag óf je als bedrijf aanwezig bent op social media, maar hóé. Aanwezig zijn is belangrijk, maar de manier waarop je jouw bedrijf presenteert via social media is nog veel belangrijker. Voor welke kanalen kies je wel en welke juist niet? Op welke kanalen bevindt jouw doelgroep zich? Aan wat voor content hebben zij behoefte en hoe vaak plaats je content? Dit zijn vragen waar wij je bij kunnen helpen.

We kunnen je helpen bij het maken van een social mediaplan, zodat je vervolgens het stokje weer over kunt nemen. Ook kunnen we de verzorging van jouw social mediakanalen in zijn geheel op ons nemen, zodat jij je bezig kunt houden met je eigen core business: datgene waar je goed in bent. De keuze is geheel aan jou!

Ben jij nog niet aanwezig op social media? Of heb je het gevoel dat het bereik van jouw bedrijf maar niet groeit? Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen om te kijken of we samen een koers kunnen bepalen voor de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Onze tarieven vind je hier, waarbij we adviseren om contact op te nemen voor een tarief op maat!