INCOMPARABLE INCOMPARABLE

Wordpress

Het systeem dat wij gebruiken om jouw site te bouwen

Tips & Tricks

Bij oplevering ontvang je tips om in de toekomst zelf kleine aanpassingen te kunnen doen

Contact

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Wat straalt jouw bedrijf uit op het internet?

Het is als bedrijf tegenwoordig onmisbaar om aanwezig te zijn op het internet. Uiteraard wil je dat deze aanwezigheid een representatief beeld geeft. Erg belangrijk, want jouw potentiële klanten zijn steeds meer online: internet is dé plek waarop zij zich oriënteren. Maar hoe zorg je ervoor dat je website er dan ook daadwerkelijk representatief uit ziet?

Wanneer je er voor kiest om jouw website door ons te laten maken, start dit traject met een face-to-face afspraak waarin jouw wensen centraal staan. We leren jouw bedrijf goed kennen, zodat we jouw website de juiste look & feel kunnen geven. We bespreken wat je wensen zijn: wil je een website? Of wil je ook dat wij de webteksten voor je schrijven? Zorg je zelf voor afbeeldingen?

Het proces in een notendop: we tekenen samen uit hoe de website eruit moet komen te zien. Vervolgens gaan wij direct aan de slag. Onze grote kracht is onze snelheid: een website maken lukt ons in een paar weken! Tussendoor houden we je op de hoogte en als we de site bij je opleveren, krijg je via 3 aanpassingsrondes de kans om wijzigingen door te voeren.

Heb jij nog geen website? Of heb je een website die toe is aan vervanging? Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen om een website te laten maken. Onze tarieven vind je hier, waarbij we adviseren om contact op te nemen voor een tarief op maat!